Şehit Ahmet Gündoğmuş Ortaokulu

Vizyon: ´´ YAŞADIĞI TOPLUMUN DEĞERLERİNE SAYGI GÖSTEREN,KENDİSİNE,AİLESİNE VE ÜLKESİNE KARŞI SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİREN,HAKLARINI KORUYAN VE BAŞKALARININ HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN,FİKRİ VİCDANI VE İRFANI HÜR,SEVGİ-SAYGI VE HOŞGÖRÜLÜ BİREYLERİN YETİŞMESİ İÇİN;DEMOKRATİK YÖNETİM ANLAYIŞI İÇİNDE,KENDİNE GÜVENEN ,TEKNOLOJİ ARAÇLARINI EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANAN,DEĞİŞİM VE GELİŞİME AÇIK,YEREL,ULUSAL VE ULUSLARARASI BAŞARILARA İMZA ATAN ÖRNEK BİR KURUM OLABİLMEKTİR. ´´

Misyon: Çağdaş yönetim yaklaşımlarını dikkate alarak; MEB Merkez ve Taşra Teşkilatı yönetiminde etkinlik ve verimliliği sağlamak,kaliteyi arttırmak için yöneticilere yönelik; İnceleme, Araştırma, Danışmanlık ve Eğitim hizmeti vermek,yönetimi değerlendirmek,geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır.

Başarılar: Faaliyet Adı İlçe derecesi İl derecesi 1 Öğretmenler Günü Şiir Yarışması 2. 2 Mehmet Akif Ersoy Şiir Yarışması 1. 3 Antalyanın Fethinin 810. Yıldönümü Kompozisyon Yarışması 3. 4 Antalyanın Fethinin 810. Yıldönümü Kompozisyon Yarışması 2. 5 Masa tenisi Küçük Kız 1. 2. 6 Masa tenisi Yıldız Kız 3. 7 Masa tenisi Yıldız Erkek 2. 8 Masa tenisi Yıldız Kız 3. 9 Masa tenisi Küçük Erkek 3. 10 Hentbol Yıldız Erkek 1. 11 Hentbol Yıldız Kız 4. 12 Hentbol Küçük Kız 4. 13 Basketbol Küçük Erkek 4. 14 Kros Yıldız Erkek 4. 15 Kros Yıldız Kız 4.

Saatler: BAŞLAMA : 8:35 BİTİŞ : 15 :30
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitahmetgundogmusortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇIPLAKLI MAH. KAZIMKARABEKİR CAD. ŞEHİT AHMET GÜNDOĞMUŞ ORTAOKULU SİTESİ NO 11/1 ALANYA / ANTALYA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım özel araçlarla ve Belediye otobüsüyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ALANYA İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 7 KM.´DİR.